Общи условия

Записване

Можете да се запишете на курс в НордСтудео, като се свържете с нас чрез контактната форма на сайта, по e-mail или на посочените телефони и заплатите учебната такса или първата вноска от нея до три дни преди началото на курса.

Ако искате да се включите в по-високо ниво, е задължителен входящ тест. Той е безплатен и се провежда в офиса на НордСтудео след предварително уговаряне на ден и час преди крайния срок за записвания.

Можете да се включите във вече започнал курс най-късно до третото занятие от курса, като се заплаща пълната учебна такса. 

Отстъпки (могат да се комбинират до 2 отстъпки):

  • Early bird - 5% отстъпка от цената получавате при заплащане на пълната такса до седмица преди началото на курса.

  • Familj - по 5% отстъпка от цената получават ако се включат двама или повече членове на едно семейство.

  • Bookworm - 5% отстъпка при резултат мин. 95% на финалния тест за предходното ниво.

 

Началото и хорариумът при индивидуално обучение не са фиксирани и се определят от личните ви предпочитания и напредък.

НордСтудео се задължава своевременно да уведомява и съгласува всяка промяна в дните и часовете на провежданите занятия с курсиста.

Плащане и издаване на фактура

Заплащането може да се извърши по банков път или в брой в централния офис. При разсрочено плащане следва втората вноска да се плати до пето занятие. В цeната са включени учебните помагала и се получават на първото занятие.

Издаването на фактура от страна на НордСтудео става в рамките на един календарен месец след извършено плащане. При заплащане по предварително издадена фактура, тя се издава в рамките на една работна седмица от заявката, а плащането следва да бъде извършено преди крайния срок за записване.

 

Платени учебни такси за курс могат да се възстановяват на 90% при отказ най-късно до 5 работни дни преди старта на курса. След този срок учебни такси не се възстановяват и не се прехвърлят към друг вид обучение.

Издаване на сертификат

Сертификатът се издава безплатно след Ваша предварителна заявка по имейл до един месец след провеждането на теста и се пази в школата до 6 месеца след приключване на нивото.

 

За всеки дубликат на сертификат се заплаща сумата от 20 лв. Давността на проведения тест е 1 година. След този период провеждането на тест и издаването на сертификат се заплаща.

 

За да Ви бъде издаден сертификат след приключване на курса, е необходимо да сте присъствали на 70% от занятията и да се явите на финален тест на място в школата, резултатът от който трябва да е минимум 65%. Резултати от тестове, проведени онлайн, не се признават.

Финалният тест е задължителен за издаване на сертификат. Ако пропуснете теста, можете да го направите безплатно в рамките на 3 месеца след финала на курса или след това срещу сумата от 50 лв.

Получаването става на място в школата след предварително уговорена среща. В случай, че желаете да Ви бъде изпратен по куриер, доставката е за Ваша сметка.

Онлайн обучение

Предвид все още нестабилната здравна ситуация есенните курсове в Нордстудео ще продължат да се провеждат онлайн....