Общи условия

Записване

Можете да се запишете на курс в НордСтудео, като се свържете с нас чрез контактната форма на сайта, по e-mail или на посочените телефони и заплатите учебната такса или първата вноска от нея до три дни преди началото на курса.

Ако вече имате познания по някой от предлаганите езици, но не сте сигурни кой курс ще бъде най-подходящ за Вас, ВИ предлагаме тест за определяне на нивото. Тестът се провежда онлайн и е на стойност 10 лв.

Ако след определянето на нивото, решите да продължите да изучавате езика в НордСтудео и се запишете в предстояща група, сумата от 10 лв. ще Ви бъде приспадната от цената на курса.

Можете да се включите във вече започнал курс най-късно до третото занятие от курса, като се заплаща пълната учебна такса. 

Отстъпки (могат да се комбинират до 2 отстъпки):

  • Early bird - 5% отстъпка от цената получавате при заплащане на пълната такса до седмица преди началото на курса.

  • Familj - по 5% отстъпка от цената получават ако се включат двама или повече членове на едно семейство.

  • Bookworm - 5% отстъпка при резултат мин. 95% на финалния тест за предходното ниво.

 

Началото и хорариумът при индивидуално обучение не са фиксирани и се определят от личните ви предпочитания и напредък.

НордСтудео се задължава своевременно да уведомява и съгласува всяка промяна в дните и часовете на провежданите занятия с курсиста.

Плащане и издаване на фактура

Заплащането може да се извърши по банков път или в брой в централния офис. При разсрочено плащане следва втората вноска да се плати до пето занятие. В цeната са включени учебните помагала и се получават на първото занятие.

Издаването на фактура от страна на НордСтудео става в рамките на един календарен месец след извършено плащане. При заплащане по предварително издадена фактура, тя се издава в рамките на една работна седмица от заявката, а плащането следва да бъде извършено преди крайния срок за записване.

 

Платени учебни такси за курс могат да се възстановяват на 90% при отказ най-късно до 5 работни дни преди старта на курса. След този срок учебни такси не се възстановяват и не се прехвърлят към друг вид обучение.

Издаване на сертификат

Сертификатът се издава безплатно след Ваша предварителна заявка по имейл до един месец след провеждането на теста и се пази в школата до 6 месеца след приключване на нивото.

 

За всеки дубликат на сертификат се заплаща сумата от 20 лв. Давността на проведения тест е 1 година. След този период провеждането на тест и издаването на сертификат се заплаща.

 

За да Ви бъде издаден сертификат след приключване на курса, е необходимо да сте присъствали на 70% от занятията и да се явите на финален тест на място в школата, резултатът от който трябва да е минимум 65%. Резултати от тестове, проведени онлайн, не се признават.

Финалният тест е задължителен за издаване на сертификат. Ако пропуснете теста, можете да го направите безплатно в рамките на 3 месеца след финала на курса или след това срещу сумата от 50 лв.

Получаването става на място в школата след предварително уговорена среща. В случай, че желаете да Ви бъде изпратен по куриер, доставката е за Ваша сметка.

Онлайн обучение

Предвид все още нестабилната здравна ситуация есенните курсове в Нордстудео ще продължат да се провеждат онлайн....