Фински език - I ниво (А1)

Курсът е предназначен за начинаещи. Работи се с учебника "Suomen mestari 1". Курсът е с практическа насоченост - набляга се на заучаването на готови изрази и фрази от ежедневната реч. Процесът на обучение е съпроводен от полезни и забавни игри като допълнителни упражнения.

 

Общата продължителност на курса е 50 учебни часа (по 45 минути).

Фински език - II ниво (A2.1)

Работи се по учебниците "Suomen mestari 1" и "Suomen mestari 2" Всеки урок се състои от диалог, нови думи и изрази, и упражнения. Целта на курса е учениците да усвоят езика активно, т.е. да могат да говорят и пишат свободно. В зависимост от интересите и желанията на групата, преподавателите разнообразяват занятията с допълнителни материали.

 

Общата продължителност на курса е 50 учебни часа. 

Фински език - III ниво (А2.2)

Курсът е предназначен за хора, които имат много добри познания по фински език. Преподава се по учебника ""Suomen mestari 2". По време на курса се набляга на упражняването на говорните умения на курсистите.

 

Продължителността на курса е 50 учебни часа. 

Фински език - IV ниво (B1.1)

Курсът е предназначен за хора, които имат много добри познания по фински език и имат нужда да разширяват речниковия си запас. Работи се по учебника "Suomen mestari 3". За усъвършенстване на говорните умения се провеждат дискусии на теми, съобразени с интересите на групата, обсъждат се статии, новини и др. По желание на курсистите се раздават допълнителни материали с текстове и упражнения. Целта на курса е разширяване и затвърдяване на знанията.

Общата продължителност на курса е 50 учебни часа.

Фински език - V ниво (B1.2)

Работи се по втората част на учебника "Suomen mestari 4". 

Общата продължителност на курса е 50 учебни часа.

Дистанционно обучение по фински език

Дистанционното обучение се организира за хора, които нямат възможност да посещават редовните занятия. Провежда се по скайп.

Учебните материали се изпращат на курсиста по куриер.

 

Началото и интензивността на курса се определя от курсиста, като препоръчителната честота на провеждане на занятия е 2 пъти седмично.

Please reload